Syukur ke hadrat Allah...

Alhamdulillah lebih kurg jam 1030 mlm tanggal 5 jun 2010 dgn sekali lafaz aku telah sah menjadi isteri Mohd Radhi bin Ruslin Nor. Bermulalah status baru buat diriku...mcm2 perasaan aku waktu tu..tp aku cool kn aje...mmg dlm dr raut wajah aku,sgt cool tp dlm hati hanya Allah yg tahu..apepun aku bersyukur sgt2 sbb inilah impian kami sejak hari pertama aku trime Mr.R dlm hati aku..kami da simpan impian utk hidup bersama dan melalui segala pahit dan manis bersama...alhamdulillah Allah makbulkn doa dan impian kami...

aku sgt terharu mendengar ucapan pertama dr Mr.R buat diriku....

"Terima kasih sbb jadi isteri abg dan trime family abg seadanya" kucupan didahiku menjadi hadiah...menitis air mata aku mendengar ayat dr MR.R tu...

iye,sgt bahagia rasanya...ameen...moga Allah panjangkn dan murahkan rezeki rumahtga kami...

p/s: mao layan gamba2,nnt aku post lain yea...

Lots of thanks to Cik Belle yg dtg membantu di rumah,dtg pada mlm nikah n juga pd hari walimah... =)

9 menepek jejak:

sk said...

cik belle dtg ur wedding?? wuuu jeles2.. klu i tak on the same day, confirm i pun dtg menyebok jugak! hehe

congrats leeyana! sila upload gambar n bg review all the vendors. bleh i jadikan panduan! ngee..

sk said...

eh sori, *tak tunang on the same day* hehe

Leeyana said...

hehehhe..Thanks SK..

iye Cik Belle menemani saye didlm bilik pengantin pozing2..hehe

vendor? teeetttt..

da caterer n canopy is my bro project..i juge menjoinkn dr..skrg kami tgh prepare utk pameran pengantin @ midvalley on 2-4 july nnt...dont miss it ya..hehe

sk said...

wahhh u all punya catering?? ada diskaun tak??? hehehe

okay, insyaAllah, nnt kita jumpa ye.. =)

mama aisar said...

tahniah..sory xdpt dtg ...aku balik kuantan mgu lepas...selamat pengantin baru...semoga bhagia..n cpt2 dpt baby k ...

Queen W said...

congratulations on d new title!god bless!

NahWaL said...

tahniah liyana! maaf sangat tak dapat hadirkan diri. ramai je kawen tak attend.

Cik Belle said...

=) im happy for u dear.. u look so beautiful on ur big day! =) pss, tak perlu la upload gambar gedik saya. hahahahahaha

sk, nanti ur wedding, i datang ye. =) jangan lupa jemput! hihi. tak malu la ai ni kannnnnn. haha

Leeyana said...

SK-> disc? sile knalkn diri on the exibition day ok..ehhe

mama aisar->thanks ...xpe ..ko g kenduri dila ek...ramai sgt kawen on same day kan? huhu

queen w-> thank you..pray for us..=)

cik belle-> thanks u for ur support dear...gamba gediks? hahah harusss...
iye..mau terjah kenduri SK jugak..bile tu?hehhe