kad nikah Negeri Sembilan

ni bukan entry basi yea....utk makluman B2B yg akan bernikah di Negeri Sembilan, kad nikah akan siap setelah 4bulan anda bergelar isteri yea...hehhee...

so last week ms pegi majlis bertandang adda, aku dpt kad nikah aku....Alhamdulillah...actually kad tu adik aku yg amek kt pejabat agama..aku keje kn..ssh nk dpt blk amek on weekdays..so aku suruh aje adik aku amekkn...sijil nikah da dpt awal...sebelum raye aritu da dpt...aku n Mr.Hubby amek sndr ms Selangor cuti Nuzul Quran...*nogori xcuti*...


ni la kad aku..huhuhu

depan


blakang

kat atas hujung belah kanan kad tu ade no siri kad...depan tu tarikh nikah,tgh2 yg aku hitamkn tu no siri kad..yg huruf I dibelakang tu adalah kad untuk isteri..klu untuk asben, huruf S ..hiihihh

so lepas ni klu g lepak2 kat dataran putrajaya yg slalu ade gempur JAWI tu,kene tanye ke..boley la tunjuk kad...heheh..(bile plak la Mr.Hubby ada ajak aku lepak ctu)

dl ms dok bujang,lepak kt dataran tu ngan housemate smbil mkn makanan yg dibeli kt pasar mlm kt presint 2 tu...ade minah n mamat yg dok depan kitorg kene tangkap...terkejut gak..sbb org JAWI tu siap amek gambar dr blkg..mule2 ingtkn apela tetibe diorg tu amek gmbr org dr blkg..diorg pki pakaian biase aje..jeans n shirt...yg pki cap pun ade...ramai plak tu..kitorg cuak,ingtkn org jahat je...huhuuhu...then ade la antara diorg mintak IC ape sume..barula kitorg tau itu org2 JAWI...huhuhuhuh....

8 menepek jejak:

farahfatihah said...

waaa best2nya dah ada kad nikah =) nak kemana2 pun senang kan =)

Leeyana said...

tau xpe...suda tidak risau kemane2..lesen besau suda ade..hehe..ur turn akan tibe jugak FF..hihih..

::a.z.i.d.a.h:: said...

Cantik giler kad kwin...huhuhu

Leeyana said...

ateh --> skrg g kedai pon da berlenggang bawak hp aje...no ic ,name penuh,muke..sume radhi bawak kemane2 ...haha...boley x gitu? ihhih

iedayah said...

wa...da dpt kad kawen..xyah ssh2 bw sijil nikah lg..

Leeyana said...

iedayah--> ya itu yg kite mahukan! hehe..

ElyaElmo said...

best nyee ade kad nikahhh....
kt Kl patut buat mcm ni kann..ke kat kl pun ade??ha3..elya tak tau

-- δεⁿδε£iòñ -- said...

people may still do print screen.