it's a boy.....alhamdulillah...

lame betol mood mao menghapdate dtg..huhu..

waahhh sure ramai terkejut plak ngan tajuk entry aku...hiihih..saje da boom sket..

actually smlm - 26 oktober 2010 jam 930pg, aku mendapat perkhabaran baru dr my sista in law...kak effa telah selamat melahirkan anak yg ketiga...boy jugak dgn berat 3kg..bersalin kat pusat perubatan & bersalin Umra..yg dua org sebelum ni lahir kat Hospital bersalin Razif....sblm ni jugak da 2org lelaki anak abg n kak effa..menambah askar nmpk..hikhikhik....tringat plak aku mase kecik2 dl,abg aku bnyk toys askar yg kecik2 ni..aku slalu buang askar2 abg aku ni dl..die blk skolah je mesti die kire askar2 die cukup x..huhuhu...abg aku skolah,aku xskolah lg...jarak umo kami 6tahun..huhu


gambar ihsan google


bawah ni anak2 abg aku n kak effa...yg sblh kiri tu anak sulung,kanan yg kedua...yg bawah tu gambar ihsan encik gugel...sbb xde gamba baby baru lg..ihihiih..teruja plak nk tgu nama anak buah aku yg baru ni...yela yg berdua tu nama diorg mesti ade 3 perkataan..yg ditengah2 adalah nama gabungan abg n kak effa...didepan muhammad..dan perkataan yg terakhir huruf pertamanya same dgn huruf pertama utk name gabungan yg ditgh2...

insyaAllah Sabtu ni aku akan pegi melawat kak effa kat umah mak die @ klang...Mule ingt nk g lambat sket..tp ibu nak g jugak...so aku decide g ari sabtu ni..yela asben aku keje on weekends,so kene set time betul2...uiksss,tetibe tringat sabtu ni 30.10.2010...cm xbley nk join je Bijak6ers punye plan...alaaaaaaaaaaaaaa...sedih....da bnyk kali xdpt join...

tahniah buat abg n kak effa...amboi da seri 3same ngan yong nmpk...huhu..tp sian wani da only angle in our big family...nnt ucu kasik tmbh kawan wani yea..3 in 1 punya...hahha..uiksss...ameen *pray for me*

buat sikecil: ucu xsabar nak jumpe kamu..nnt ucu dtg yea moocuk...hehhee


1 menepek jejak:

ElyaElmo said...

saspenn jeeee!!!!he3