Foot Detox...

hari semakin dekat utk aku n Mr.R bergelar raja sehari...kehulu kehilir jgn nak ckp la..ade je tmpt yg kene pegi..yela nak g menjemput member rapat..dr hari jumaat sampai ahad lepas,xbenti2 kami merayau..huhu

bdn penat jgn nak ckp la..hanya tuhan yg tau...huhh..tp aku cekalkn hati gak..nak2 aku tgh peyed..huh lg la trase kepenatan tu..tp aku tgk Mr.R relax je,klu dl pnat sket die da mengeluh dah...ni pnat2 pun..die still bersemangat n xde la aku tgk muke die tu cm org nak tido je..tetibe aku terfikir plak..owh ni mungkin penangan foot detox yg aku bg die pki tu kot..hurm berkesan jugak benda alah tu ek..aku pun ade pki 3 kali dah foot detox tu..best,rase ringan aje badan..tp sbb aku tgh peyed aku stop pki foot detox n stop mkn jamu...nnt hbs peyed smbg smule..

Mr.R pon suke pki foot detox ni..buang toksin n melancarkn perjalanan darah...

ni antara fungsi FOOT DETOX :

-menyah toksik dlm badan
-menurunkan berat badan
-melancarkn metabolisme
-mencegah sembelit
-memperbaiki struktur kulit
-anti penuaan
-melancarkn imunisasi badan
-melancarkan peredaran darah
-mengaktifkan sel-sel
-membantu tidur dgn lena
-mengimbangi fungsi sistem dlm badan

sesuai utk:

-mereka yg ingin menurunkan berat badan
-mempunyai masalah sembelilt,kaki berbau,nafas berbau,badan berbau.
-mereka yg bekerja dgn komputer,tekanan,terdedah dgn radiasi.
-mereka yg banyk bergerak atau berdiri lama.
-sakit pinggang,leher,bahu,lengan.
-menghilagkan penat pd kaki dan tumit
-membuang angin dlm badan
-dewasa/kanak2 yg sukar utk bangun pd waktu pg..

stakat yg aku n Mr.R pki alhamdulillah mmg trase segar bdn..lgpun foot detox ni pki waktu kite tido kat tapak kaki..pki min 4jam..da boleh nmpk kesan kotoran toksin.

klu sesape minat nak try...boley bgtau ek..aku boley email flyers foot detox ni...xmahal pun..satu set utk sekali pki cume RM4 sepasang..

=)

8 menepek jejak:

Meey@ said...

mcm menarik la!nak tgkkk flyerss..

Leeyana said...

meey@...ur email plz...nnt saye anta flyers...

paw.hijauu said...

Nak jgk!!~~

Leeyana said...

cik paw.hijauu---> u nak flyers ke?
ur email add plz...

Meey@ said...

hamizah85@gmail.com=) thanks leeyana!

Meey@ said...

leeyana, link me oke..tq!!muahhhss!

paw.hijauu said...

ni email saye~
sfy808@yahoo.com

Leeyana said...

meeya n cik paw.hijauu...suda email..check ur inbox k