entry xtau tajuk...uhuuh

hahaha...ni la keje aku bile da start mao mengarut..huhuh

gambar yg aku muncong2 mulot tu..dat was 1st time aku try pki shawl..huhuh..shawl tu adik aku yg blanje ..hahah...die bli utk gf,die bli utk aku jugak..hahha..bagus x adikku?
lepas ni bleh la try pki shwal lg..naseb baek Mr.Hubby xbnyk komen...1st soalan aku tanye die lepas tunjuk aku pki shawl tu..."mcm Yuna x?" hahhaha..(asben aku suke Yuna)

xbleh blah bijik mate aku yg bulat giler...slalu pki spec xnmpk kn..huhu..disebabkn aku pki lens mase tu...aku dpt tgk bulu kening aku da semakin lebat semula seperti sebelom kawen...YEAY!!!..aku xsuke kening nipis....lebey suke tgk kening aku lebat n hitam..hihih...n seumur hidup hidup aku ms kawen aritu la kali pertama n terakhir aku cukur/trim kening....owhh xsuke diubah2 ape yg Allah bg kt aku. =)


owh yg bwh ni pulak...gambar ms kitorg pegi Kuantan bulan lepas...huhuh..aku saje edit..ade crown lg..hihhi....aku suke sgt gmbr ni..sbb Mr.hubby xsuke sgt bergambar..n bile dpt bergambar ngan die n gambar tu die senyum..owh tersgtla riang dihati ku ini..haha...


asben aku mmg ssh sket nk bergambar dgn formal...ms bercintun dl pun, ade bape keping je gmbr kitorg bersama...still aku simpan lg...yela bende yg ssh nk dpt..mmg la tersgt aku syg n simpan leklok..huhuh



ok cukupla mengarut smpi cni...aku nk rehatkn mate jap..mgu ni keje pg...owh mmg flat la...klu mgu keje pg ni, lemah bebeno rasenye....fenat ajew..nk relax dl, jap agi nk memulakan proses masak memasak utk dinner...tgh relax ni pun,nk pk nk masak ape...huhuuhuh


http://www.emocutez.com tata all....hihiih

7 menepek jejak:

Zyash said...

Singgah sini...Ok la 2 pakai shawl 2...Zyash langsung x reti pakai.
My Dream

...mommy jue... said...

hehe.. aku kalau pakai shawl rasa macam senget2 je.. apapun, gojess sangat ko bermulut muncungg...

Leeyana said...

Zyash: hai zyash...thanx for singgah..xpe blaja2 pki..mesti boley punye..heheh

junn: hahha..okla tu..aku tu ade senget2 gak..blasah aje...jnji cun dimate hubbyku..haha

farahfatihah said...

dulu fara pakai spek gak, bila mata dah ok terus malas pakai hehehehe mula2 buka spek mata jadi sepet! sbb dah selalu pakai n dah lama pakai kot huhu

sk said...

gambar 1st mmg tak kenal langsung! haha teringin nk pakai shawl. tp mcm tak konfiden lg nak lilit2 nih. hihi

aibaks said...

salam kenal rabitputih.. aibaks nak join folo sini buleh?

Leeyana said...

farah: tu la..kite da 13tahun pki spec tau..bosan da...uuwwaaa bile la xperlu pki spec n lens...

sk:kan...klu g opis pki lens pun,org kate muke laen...huhu..ala try je,try yg kaen senang dl..mesti boley punye..

aibaks: salam aibaks..boley aje follow la.. =)