sedikit info bt B2B

aku jumpe satu blog ni....skrg aku tgh aktif kt forum jugak...hiihih...sronok..bnyk info...dl sblm kawen aku aktif jugak kat forum...tp forum kelab kete aku..hihi...yes!!!..aku join kelab kete...adela aritu aku konvoi pegi kenduri kawen kt dewan UPM...huihhh syiokkk jugak...asben aku plak ngan kelab moto scram die..huhu...tp aku xpnah lg la tgk die g lepak..cume aktif di forum aje...

ok berbalik pd info yg aku nk share tu...
aku jumpe satu blog ni die bt lukis inai kt tgn n kaki....serius cantek..klu aku xkawen lg aku nk je amek book die..huhu..tp xslh kn klu tetibe aku gatai saje nk bt lukisan atas tgn? hahaha..

aku suke sbb die lukis berasaskn gmbr bunge aje..xde la cm merepek2 gambr bentuk2 ngarut neh...lg satu aku suke sbb warna inai die tu terang...dr ape aku bace blog die..die kate org yg berdarah jenis O klu pki inai mmg cantek n merah...hihih...wallahualam la..

ni aku share sikit gambar yg aku 'amek' dr blog die...



cantek x? bg aku cantek la...mmg puas hati..ehh cm pnah try plak..huhu....klu nk tgk gambar bnyk lg..bleh terjah blog nad sndr ---> http://nedhenna.blogspot.com/

p/s: curi mase kt opis update blog time org laki g solat jumaat..huhuh

3 menepek jejak:

...mommy jue... said...

orang kulit putih cantikla pakai, kalau kulit macam aku nie, orang dok ingat bulu roma jek.. hehe

Leeyana said...

alah mek..ko nk kate aku putih sbnrnyekn..ahhaha...
ala klu da perantin tu pki cmn pun cantek,org tetap akan tgk..huhu..name pun PERANTIN!... =)

anaztasias aira said...

alaaaaaaaaa saya bukan darah O ehehehe :D