penjagaan dalaman diri....

...last sunday aku meronggeng dgn BFF (mai n ateh). Kami ke semua house..gerak dlm kul 2ptg...(xhengat2 kul 5 da jnji ngan Mr.R nak g mydin lepas die blk keje)huhu...masuk aje KL..perghhh meredah jam ya amat kat area jalan TAR tu..huihhh jenuh aku tekan minyak,smpi jugak ke semua house tu...

ronggeng session wif BFF

jalan punye jalan..mule aku nak mencari cocoa collagen yg like
adda tulis dlm blog die ni..mmg aku tgh cari supplement since aku punye jamu da habis...(iye aku mmg amalkn makan jamu dr skolah dl lg..my mom yg ajo...).

sampai 1 kedai dlm semua house tu,borak ngan kakak SA tu...mule die suggest utk beli sabun beras, aku bukan bekehendakkan sabun2 neh...tu BFF aku yg dok terjah2 sabun..aku hekot aje...then aku tanye pasal cocoa collagen tu, die kate cocoa collagen tu ok..die bg harge RM55 klu mao beli...aku pon decide okla mau try since adda kate ok..(wah agak cepat terpengaruh aku ni..hahha) xdela aku percaye sbb aku knal adda lame..

adda: sile bangge sebab aku mempercayai ko..ehehheh

then aku g cucuk duet dl,sbb da decide mao bli..then bile pegi kedai tu smule..kakak SA suda tiada disitu cuma ada kakak tokey sahaja..huh..bork2 ngan kakak tokey pulak..aku da pegang kotak cocoa collagen tu,tp cm rase nak truskn makan jamu..sbb hati aku kuat kepada jamu..aku tanye pasal jamu kat akak tu..aku btau la dl aku mkn jamu mustika ratu...die kate jamu pun ok utk dalaman..klu collagen lebih kepada kulit...since aku xde la bnyk sgt prob ngan kulit n BFF pon kate baek mkn jamu,lepas2 kawen nak mkn collagen,boley try..nak kawen dalaman penting...so aku pun sambar la sebotol jamu...huhuh


dulu makan yg ni.....keluaran mustika ratu


sekarang mkn yg ni..keluaran jamu mak dara


aku teliti khasiat dua2 jamu ni lebih kurang aje kot..mmg lebih pd dalaman...

ni antara khasiat jamu almira keluaran jamu mak dara:

1) Mengatasi masalah keputihan
2)Membuang toksik dalam badan
3) Membakar lemak berlebihan
4) Mengurangkan masalah bau badan
5) Mengurangkan senggugut
6) Memberi tenaga
7)Memperbaiki sistem kitaran haid
8)Membuang angin
9) Mengatasi masalah kemaluan berbau
10) Rahsia untuk kekal awet muda


p/s: to all B2B...hope it will help u.... =)

6 menepek jejak:

diri aku said...

ye entry da dah keluar..tertunggu2 jugak. ;D
yup kebayakkan jamu lebih kurang je khasiatnyer, n for me jamu tetap pujaan hati ku. ;D

Leeyana said...

owh tgu ek..hehhee...sorry buat u tertgu2 entry ni darl..

tu la daku jua ingin menyatakan: Jamu pujaan hatiku...hehee

adda_shariff said...

hohh up nama aku..! hahah..dah tuh beli ke tidak mendenye..?? heheh..tak kisah wey ko nak beli apa...yg penting u HAVE to beliv that the product u bought will work. d power of believe weyyy hehehhe.. cheers!

Leeyana said...

hahhaa...yup..aku xbli lagi collagen tuh...later aku try..after get tittle puan la kot..huhu..tp member aku nak bli collagen tu..

she thanks to you for da entry... =)

adda_shariff said...

hohoho no need to thank me lah dear..ish..tp goodluck in trying the product. hope ur friend will experience d same thing as i am..hehehe

Leeyana said...

hokeh...nnt haku hupdate perkembangan die afta she try it.. =)