rose petals...


uhhhh debaran kian terasa....dup dap dup dap...

skrg ni aku tgh bz ngan bff utk deco bilik pengantin aku nnt...1st step nnt nak kene beli cat bg rezza settlekn cat dl..Thank u very very much utk both bff, ateh n mai sbb dgn rela hati cuti awal to help me on my HOT day...ehehhe..love u all ...muahhhh :x
aku mencari bende ini
................................................
...................................
........................
..............
........
....
...
..
.

yesss...ROSE PETALS....

mane nak dpt ek? kedai mungekah? and cmn cara jualan? timbang?

buat B2B expecially di Seremban yg tau bende ni dijual kat mane...can share wif me?

5 menepek jejak:

paw.hijauu said...

rose petals itu ada di jual d cameron.. rm2 jer perpacket.. ada byk... tp cam jauh palk kn nak g sane. kalo u g sane nak kirim~
hehee

Leeyana said...

uiksss...cik paw.hijauu...jauh beno cameron tu..sayup ajew..haha..

boley i pegi lepas kenduri belah encik hubby nnt...haha..

u nak pki on ur wed kan?

Cik Belle said...

tanya kat kedai florist mesti ada. normally, diorang jual timbang. hehe. tengok kat area petaling street pon banyak.. hehe. silap2 dapat free je.. hehe. goodluck!

Leeyana said...

owhhh timbang ek..xpe xpe..akan disebey nnt...anyway thanks cik Belle

CINDELLYNA said...

kalau yg biasa (x fresh) ada byk jual kat nilai!!pergi kedai thank Q.=.RM 6.90 per pack rasanya...=)