B2B diluar sane....sape mao?

salam mesra..ahakss...

buat B2B yg membaca blogku..last time aku ade bgtau nak let go buku ni...saje nak share ape yg aku ade...sape mao? ehehhe

tajuknye: merancang majlis perkahwinan mudah,meriah & jimat...

9 menepek jejak:

Cik Belle said...

bagi ajela kat saya. tihihi. aci tak?

wAt| said...

bg kat sy, boleh? tak dpt yg original... yg photostat pun tak pe. hehehehe :)
thanks in advance. :)
*alamak... kantoi plak slalu skodeng blog org. hahahaha :))

Leeyana said...

Belle---> klu kamu yg bertuah itu... =)

Wat|---> owh..ape blog kamu?mengapa sy tidk boley view...xpe skodeng2 pun..sharing is caring..hehe

Meey@ said...

x acilah cik belle.haha.main osom nak?haha. i want!i want it!*tak malu nye saya*

wAt| said...

oh, actually sy punya profile tak enable utk view & sy tak de blog buat masa ini. Kalau ada blog pun, blog tanpa entry. Sy ni suka membaca blog org, tp tak suka tulis blog buat masa ini. Tp, tak tau la akan dtg... & sebolehnya tak nak komen kat blog org sbb sy respect owner blog tu punya opinion. Cuma, kali ini sy berminat utk memiliki apa yg Leeyana tawarkan. Anyway, sy rasa kita penah bertentang mata kat Pameran Pengantin last week. :)

Leeyana said...

Meey@--> alolo cian plak...xpe meeya sy xbuat decision lg mao bg sape..hehhe..

wAt|--> owh yeke..fatutla.hhehe..xpe xpe..BTW,bl nak kawen wati?
laa yeke..afsal,tarak tegur?hehe..

owh cm nak buat entry je sape yg nk buku ni,maen osom..heheh

wAt| said...

Leeyana, date nak kawin xtau lg... tp, jangkaan thn dpn la. Masa ari tu tak tegur sbb tgk Leeyana tgh bz lyn enquiry. Tp, sempat la amik pamplet rnb catering tu. :)
Anyway, apa kata kalau buku ni Leeyana bg pinjam je kat sesapa yg berminat mengikut giliran 'sapa kawin dulu'. So, sapa yg dah ada date nak kawin tu dlm masa terdekat, bg kat dia dulu. Nanti bila dia abis guna, perturunkan kat b2b berikutnya. So, ilmu yg ada dlm tu berpjgan, bak kata b2b yg lain,"sharing is caring." Ni suggestion je... keputusan tetap milik Leeyana & sy redha. :)

Leeyana said...

wAt|---> owh yeke...xpe slow slow k...laa yeke..xpela next time kite bersua muke k,heee boley? owh tu la..sy pon mmg terfkr nk buat cmtu..ingt nk bg sape yg akan kawen dlm lepas raye/oct/nov cmtu...tp nnt la..hubby plak ckp,bg kat sape yg betol2 nk..huh...msh berfkr lg ni..hehe

anaztasias einz said...

salam. hi salam kenal. saya b2b. nak tumpang tanya? dekat mana ek nak jumpa buku tu.tengs hehe =)