haiihhh...manusia manusia...

~~pelikla aku dgn sikap manusia ni...meh nak tanye sket..kau jeles ke klu aku mengandung pun...ko dah pnah mengandungkn dl..so kau dah tau la cmn rase gembirenye hati klu mengandung anak pertama...aku tau alkisahnye ko mengandung anak 1st dl cmn...so diam2 suda...

ape2 yg aku post kat FB ke blog aku ke adalah hak aku..so suke ati aku la...klu ko xsuke xpayah la nk menepek jugak kat wall FB aku or blog aku...suke ati la aku nak riuh rendah ke, nak buat announcement ke...harrdoiiiiiiii...xperlukn pertolongan kau pun la...

haa ni klu nak bg puas hati kau.....AKU BELOM mengandung lg...yee BELOM....ade faham!!!...cume aku kate period aku mmg da lewat...aku pun xsuspect yg aku mengandung...lebih berat kpd perubahan hormon...and klu betul pun aku disahkn mengandung nnt, suke ati la aku nak share dgn org yg nak tau...klu kau xsuke,diam2 suda yea kakak cantek!!!

halooo kakak...rezeki Allah da bg sama adil sesame umatNYA...so xperlu ko nk dengki2 yea...

wallahulam...

7 menepek jejak:

.:Mrs. Engineer:. said...

nape lh ade org dengki cmtu eh...isy3...bwk bertaubat lh...

Syidah said...

sape ni yang jeles..biarkan..kita cuma menulis pasa kita bukan pasa aibkan sape2..

cik dila said...

sabar je la kan...biasa la org2 ni dengki mendengki.ada je yg tak puas hatinya...

Leeyana said...

yanie-->> ituler kite xde kcu die pon..

syidah-->yes u are rite..tp tetibe jd cenggini tersentuh gak hati..

dila-->da prasan lame..tp diamkn aje dl..

Adda Shariff said...

cik adik manes...chill ye..! :)

Leeyana said...

iye c kembar canteq..hhahha...

Cik Belle said...

aduhai.. ade jugak eyh kes manusia macam ni? macam-macam. huhu